🍕 Öppet Hus med Civic Tech Sweden och Digidem Lab 9 dec 17.00 - Open House with Civic Tech Sweden and Digidem Lab Dec 9 17.00

:pizza: Öppet Hus med Civic Tech Sweden och Digidem Lab!

Gratis pizza så långt det räcker! Häng på!

  • Tid: 2021-12-09T16:00:00Z2021-12-09T19:00:00Z
  • Plats: Digidem Labs kontor i Victoriahuset, Linnégatan 21 Göteborg.

Jag och @pernillan som arbetar med Civic Tech Sweden är i vår tur anställda av demokratilabbet Digidem Lab. Civic Tech Sweden är ett nätverk och Digidem Lab är organisationen bakom. Vi bjuder in till ett Öppet Hus i vårt kontor i Victoriahuset! En go och skön göteborgsk torsdagkväll - öppet för alla! Vi bjuder på pizza och snackar civic tech från 17.00 till 20.00.

Det finns alltid vatten - men ta med dig någon egen dricka om du vill ha något annat gött!

Här är Vicotoriahuset:

Det är ett stort tegelhus, bland annat kännt som “Hagabion” som ser ut så här:

Det du ser på bilden är framsidan av huset. På den högra delen av framsidan finns en stentrappa som leder upp till en dörr. Där är igången! Vi sätter en lapp på den dörren så du hittar in.

Vi ses den nionde!


Alla kan arrangera ett Öppet Hus!

Öppet Hus är en idé som vuxit fram ur nätverket för Civic Tech Sweden. I kategorin för Öppet Hus så hittar du fler Öppet Hus runt om i Sverige - och du och ert projekt kan bjuda in till ett eget Öppet Hus! Det är jättelätt! Så här gör ni:

Läs mer här

5 Likes

Najs!
Ska planera för att komma denna gången.

2 Likes

Härligt @Bruno ! Ser fram emot att äta pizza ihop!

Woho! Ser fram emot att komma till Göteborg och ses! Enligt LinkedIn så verkar vi också få träffa @SvenB, @SmartaKartanJonathan, @Elenor, @mattias, @Pierre m fl m fl. Hur är det med @mik_bergqvist, @giorgos, @llamalloyd, @Andreas och @petter - kommer ni? Vilka andra Göteborgare (eller Göteborgs-besökare) har vi här i forumet som vi skulle kunna pinga in? :slight_smile:

Här är LinkedIn-eventet:

Facebook-eventet: https://www.facebook.com/events/639221614125214

Hjälp gärna till att sprida!

2 Likes