Good Tech Hack 19-20 februari 2021

19-20 februari arrangerar våra vänner på Bron Innovation Good Tech Hack - ett 24-timmars online-hackathon med fokus på tjänstedesign för att lösa samhällsutmaningar. Det finns tre olika möjligheter att bidra där:

  1. Som deltagare i ett lag tillsammans med andra programmerare, konceptutvecklare, beteendevetare, ingenjörer, kommunikatörer, studenter och yrkesverksamma. Anmälan har öppnat!
  2. Som coach i Help Hub där man stöttar lagen genom innovationsprocessen, som guider till t.ex. öppna data, tjänstedesign, IT-juridik eller annan expertis.
  3. Som behovsägare som bidrar med samhällsutmaningar lagen ska lösa. I första hand en medborgare eller en s.k. “persona” för t.ex. en Västernorrlands-bo.

Jag tänker att detta kan vara särskilt intressant för de av er som har någon koppling till Västernorrland på ett eller annat vis – personligen eller via era projekt! Kommunerna i Västernorrland är Sundsvall, Timrå, Härnösand, Ånge, Sollefteå, Kramfors och Örnsköldsvik.

Om ni är intresserade av att bilda ett lag med andra från Civic Tech Sweden: Skriv en rad här i forumet och presentera er!

Om ni är intresserade att delta som coach eller behovsägare: Kontakta Jon God på jon.god@broninnovation.se.

Här hittar ni också eventet på Facebook.