Passa på: Digital workshop om upphandlingar

Workshop om upphandlingar

Tre digitala tillfällen: 14 okt, 18 okt och 26 okt.
Kostnadsfritt. Begränsat antal platser.

Efter många års arbete med idéburna verksamheter, eldsjälar och teknik för samhällsnytta så vet jag och @pernillan att det är bra att han en grundläggande förståelse för upphandlingar. Vi vill därför rekommendera er att hänga med oss på en workshop som vi anmält oss till, som arrangeras av innovationsprorgrammet Swelife.

Swelife skriver så här om workshopen:

Nytt, nyttigt, nyttiggjort. Det är en vanlig defintion av en innovation. Men alltför ofta blir inte innovationer – hur bra de än är – nyttiggjorda. En stötesten kan vara upphandling, och den stenen tänker vi rulla undan i den här workshoppen.

I den här digitala workshoppen kommer experter från Upphandlingsmyndigheten, Vinnova och PRV att presentera bland annat:

  • För att innovationer ska bli implementerade i offentligheten behöver de upphandlas. Vad ska man tänka på som innovativt projekt som underlättar en framtida konkurrensutsättning?
  • Varför ska du tänka på att ta med upphandlingskompetens tidigt?
  • Vilka konsekvenser kan det blir om man inte tänker på en framtida upphandling?
  • Och såklart inspiration till nya möjligheter!
  • Du får också en bra överblick på vad är immateriella rättigheter och hur det kan komma att påverka ett framtida köp.

Deltagarna i workshoppen kommer att ges tillfälle att reflektera över och diskutera kring de presentationer som ges.

Workshoppen riktar sig till både innovativa projekt och innovatörer som har produkter, tjänster eller metoder som skulle kunna komma till nytta i offentlig sektor men också upphandlare som ska ge stöd till innovationsprojekt. Jobbar ni i samma projekt har ni nytta av att lyssna ihop.

Workshopparna kommer att ges vid tre tillfällen. De är digitala. Max 20 deltagare per tillfälle.

  • 14 okt, 13-14.30
  • 18 okt, 13-14.30
  • 26 okt, 13-14.30

Bakom workshoppen står Upphandlingsmyndigheten, Vinnova, PRV och de strategiska innovationsprogrammen Swelife, Medtech4Health, Bioinnovation, Re:source, InfraSweden 2030 och IoT Sverige.

Passa på att delta du också!

Anmäl dig här:

3 Likes